browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cuki logók, cuki ország

Posted by on 2012-04-23

Ennek az írásnak nem tudok más címet adni, még akkor sem ha nem szívesen használom ezt a szót. Félelmetes, hogy vannak egyes országok ahol a gyerekes logók képesek bekúszni akár a komoly intézmények emblémái közé is. Én ilyet azt hiszem Bulgáriában láttam utoljára, azt hiszem ott is a médiában volt ez nagyon jellemző. No de, hogy Dél-Koreában mi zajlik. Amúgy tudhatnak valamit, mert a branding egyik része a céges figura, kabala, stb. Ezzel könnyebb bekerülni a fejekbe, hiszen egyszerűbben köti még a felnőtt is a szolgáltatócéget vagy terméket egy ilyen figurához. A fenébe is a marketinges énem mindig meglátja ezeket a részleteket. Képes riportom következik. :-)

Bukhansan Nemzeti Park :-)

Egy tájékozódási “járólap” az utcán

futárcég :-)

Szöul Metró

autópálya felügyelet :-)

:-)

gyorsétterem :-)

… ééééés a kedvencem:

Szöuli Városi Rendőrség :-)

5 Responses to Cuki logók, cuki ország

 1. Vorg

  kicsit olyan super mario stílus az egész.
  a rendőrség mindent visz :)

 2. Evelyn

  Japánban is voltak hasonlók. A figyelmeztető táblák között főleg, ha jól emlékszem (10 nap nem volt hosszú idő, lehet tévedek :)) fotóztam én is párat akkor, majd keresek szívesen, ha érdekes lehet Neked az is.

 3. Kovács Tímea

  Ez pont jól jön nekem :DD Reklám szakra készülök fősulin, ez a néhány ötlet nagyon jól jött. :) Köszi!! *(^-^)*

 4. Sjudit84

  És utána hazajönni milyen rossz. Olyan snassznak érzel mindent. :D De amikor kint vagyok, akkor meg olyan telített leszek hogy minden egyes szimpla dolog csicsázva van…nincs egy sima kockamargarin se amin ne lenne valami rózsaszín maci vagy valami :D Óóóó az 5 éves énem a Mennyországba érezné magát koreai papír-írószer boltokban :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.