browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

KBS dorama forgatás Mangwon-dong

Posted by on 2012-06-18

Úgy tűnik nem telik egy nap, hogy Szöulban ne forgatnának valami doramát. Ma este is sétálunk hazafelé, erre utca-lezárás (már ha lehet annak nevezni, mert pár forgatási emberke szóval “blokkolta” az utcán haladókat).

Már az egész messziről látható volt, mármint az, hogy kisebb tömeg ember ott álldogál egy kamerákkal és lámpákkal és mikrofon állványokkal körbevett helyen.

Ha valaki felismeri a színészek sziluettjét kérem jelezze már melyik sorozat ez, mert én nem nagyon vagyok ám képben ezek terén. :)

A jelenet amit épp felvettek, valami ilyesmi volt:

Az tuti, hogy KBS sorozatról lehet szó, de jelen volt a comedy TV kocsija is.

A helyszín amúgy Mangwon-dong, Mapo-gu (Szöul egyik városrészének egy koszos kis utcája). Eddigi ittlétem alatt ez már a negyedik forgatás, ami utamba került.


Dorama forgatás (2012.06.18.) nagyobb térképen való megjelenítése

 

8 Responses to KBS dorama forgatás Mangwon-dong

 1. lanyka

  Sztem ez a Big, elég új sorozat, csak pár rész ment le eddig. A színészek meg: Gong Yoo és Lee Min Jung. :) http://wiki.d-addicts.com/Big
  bár csak tipp, de a színésznő haja miatt gondolom

  • Váraljay Gabriel

   Lehet, de akkor a stábban ezt a Suzy-t láttam. Ő nagyon szép. Épp ott hajlongott valakinek, meg tanulta a szövegét. :)

   http://wiki.d-addicts.com/Suzy

   • Bora

    Ha Suzy is ott volt, akkor biztos, hogy a 빅-et forgatták : )

    • Váraljay Gabriel

     Még várjunk meg más tippeket is. Ez volt az egyetlen hosszú hajú színésznő ott, de nem vagyok 100%-ban biztos, mert sötét volt, ha meg nem akkor meg a lámpák vakítottak nagyon. :)

 2. Borii

  Sziasztok, én is azt gondolom, hogy a Big. Úgy látom, hogy Gong Yoo és Lee Min Jung vannak a képen. Pont hétfőn, kedden adják az új részeket.
  Milyen jó neked, hogy úton-útfélen belebotlasz a különféle forgatásokba! :-) Tényleg, rajongó fiúk, lányok voltak a forgatás helyszínén?

 3. Ágoston Péter

  Viccelsz öreg? Itt ugyan ritkán forgatnak, de az most pl. a DIE HARD 5 vazze! :DD Nem ám Suzykkal, meg ilyenek. Bruce-okat hoztak ide érted? Bruce-okat!
  Hétvégén slattyogok a Baross utcában és nézek, hogy mi franc, hogy lett itt ennyi orosz üzlet, nem emlékeztem, hogy így elszaporodtak volna :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük