browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nyereményjáték :-)

Posted by on 2012-04-03

Ma ismét itt volt a koreai harcművészet mestere egy kis oktatáson és a lándzsa került sorra, pontosabban a zászlós lándzsa használata. Hát megmondom a filmeken a mozgás szimplának tűnik, de amikor egy teljes mozgássorozatot végig kell csinálni, az igencsak embert próbáló feladat.

Nekem konkrétan a mozgás és az egyes fázisok megjegyzése és összehangolása jelent problémát. A mester szerint nem aggyal kell megjegyezni, hanem a testemnek kell memorizálnia a lépéseket. Minden esetre jó kis gyakorlás. Mondjuk egy középkori háborúban jó ha élnék 20 másodpercet. :-)

Úgy gondoltam feldobom egy kicsit a dolgot és felajánlok egy koreai képeslapot valakinek aki helyes választ ad az alábbi kérdésre. A nyertest én sorsolom ki. Protekció nincs, akár barát vagy akár ex-kolléga vagy, nem érdekel… tehát mindenki egyenlő eséllyel indul.

Mi értelme van a zászlónak a lándzsán?

Minden megfejtést elfogadok, de a jó megfejtések plusz pontot érnek, de ha még a blogértesítőre is feliratkoztál, akkor extra dolgot adok fel neked postán.

A megoldásokat az info(kukac)varaljay.com címre várom április 7. éjfélig.

Comments are closed.