browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nehéz alázatosnak lenni

Posted by on 2012-05-22

Volt aki már kérdezte, hogy Koreában van-e alter, rock, netán metál műfaj. Jelentem van, csak esetleg nem nagyon jut az országhatárokon kívülre. A k-pop a fülbemászó dallama és jórészt a helyes csajok miatt robbant be külföldön is az agyakba.

Alternatív zenékkel, kicsit nehéz ugyanezt elérni és talán csak a Korea-fanok azok, akik képesek rákattanni az ilyen dolgokra. Épp a Korea-őrültek íráshoz írta valaki, hogy ő pont nem a k-pop irányzat iránt érdeklődik, hanem egy metalcore banda iránt. Szóval ilyen is van.

Én személy szerint láttam már rock-kocsmát (ez is az egyik kérdés volt, hogy létezik-e) és biztos vagyok benne, hogy minden zenei irányzatnak megvan a maga szubkultúrája és tere is. Egyszer épp a Han folyó melletti parkban sétálgattunk és egy reggae zenekar tolta a zenét, alias nekik is megvan a maguk Ladánybene 27 zenekaruk.

A koreai kultúra igencsak elkezdett lázadó irányba is nyitni, hiszen itt már van olyan képtár is, ahol a híres festmények meztelen verziói láthatók. Az egész társadalom irtó gyorsan „mozog” és jön a következő generáció aki nem biztos, hogy már alázatos, hajbókoló és helyes viselkedésű lesz. Talán erről szól LeeSSang száma is:

LeeSSang – Nehéz alázatosnak lenni

One Response to Nehéz alázatosnak lenni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük