browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Azért szeretem Koreát, mert…

Posted by on 2012-06-29

Na így kell országimázs kampányfilmet csinálni! A Koreai Kulturális Központon keresztül jött a hír, hogy indult egy pályázat, melynek magyar neve: „Azért szeretem Koreát, mert…„. Már az elején éreztem, hogy nagyon jó munkák fognak születni és esélyem sincs indulni. Amúgy is a díj az, hogy kijöhet az ember Koreába (ha jó emlékszem, utánanézni meg lusta vagyok), én pedig itt vagyok, szóval… :)

Persze ilyenkor születnek az igazi nyálas filmecskék, ami nem is gond, mert egy ország videón mindig szebb, mint a valóságban, és turistából sosincs elég mint tudjuk… Ettől függetlenül jó ötlet úgy megoldani egy reklámfilm kreatív részét, hogy kiadjuk az embereknek a kreatív és kivitelezési melót… aztán akié a legjobb, attól átvesszük a jogokat és megnyaraltatjuk az illetőt. Szerintem okos!

Az alábbi videó érdekessége is, hogy a srác sosem volt Koreában és a film részleteit „lopott” anyagokból szedte össze. (Hogyan másképp?) A végeredmény remekmű. A YouTube-on érdemes egyébként rákeresni a „I Love Korea, Because” kifejezésre, mert sok pályázatot láthatunk. A videót egyébként Miránál láttam Facebookon.

A pályázatot egyébként nem tudom ki nyerte, mert az alábbi videó készítője direkt kérte is a versenyből való kizárását. (???) A pályázat azt hiszem május végén lezárult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük