browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Koreai magyarok egyesüljetek! :-)

Posted by on 2012-07-11
Itaewon (Szöul) járda

Tegnap találkoztunk, kávéztunk és utcai kaját ettünk Judittal. Szóba jött a tervezendő szöuli magyar találkozó is. Egyelőre még csak rajzolódnak a részletek, de az egyik fő motiváció, hogy „na mutassuk meg, hogy mi is tudunk bandázni ám” nemcsak az itteniek, akik mint tudni illik egyedül szinte nem mennek sehova sem. :)

Az ötlet egyébként az egyik olvasómtól származik, aki most 27-én jön ki Szöulba, és itt fog lakni „nálunk”. Vagyunk páran, akik olvassuk egymást és kommentelünk is egymás blogjába. Oké én ritkán, mert örülök ha cikkírásra van időm, olvasásra meg nagyon kevés jut (azt is főleg mobilon és könyvet). Szóval bocsi, de azért igyekszem.

Akire szerintem lehet számítani, az Mónika, aki hétvégén tuti ráér (persze remélem, hogy nem szerveznek neki hivatalból programot). Vándormadár is szerintem el fog jönni (hacsak nem túrázik a hegyekben). :-) Biztosan ott lesz a „titokzatos” olvasóm is, akinek nincs blogja, tehát ha akarnám se linkelhetném. :-) Mirjammal még nem kommunikáltam, de remélem ő is el tud jönni. Ja igen és még ott van Zsolt, akivel a Home Plus-ban találkoztunk. Neki is írok. Melinda tuti jön, elvégre ő a egyik szervező… és végezetül leszek én.

A terv egyébként, hogy Seogyo-dong-ban (Mapo-gu, Szöul) találkozunk egy kávézóban. Kávézunk, vagy akár eszünk is, de legfőképp beszélgetünk. A többi meg kiderül később: elmehetünk bulizni, vagy inni, vagy amit szeretnénk.

Több dátumot összenézve (van aki 2 hétre jön ki, van aki hazautazik), 2 dátumot tudok megjelölni. Ezekből kellene választani:

Július 29. vasárnap

Augusztus 4. szombat

Ha lehet ide várjuk a válaszokat. Minden itt élő magyart szívesen látunk, csak jelezzétek, hogy léteztek, vagy jönnétek.

20 Responses to Koreai magyarok egyesüljetek! :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük