browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Egy medencében a BEAST tagjaival

Posted by on 2012-08-27

Ma épp egy könyvesboltban jártunk (itt azért ezek méretei kicsit nagyobbak a magyar társaiknál). A magazinos részhez érve Melindának feltűnt egy fotó, amely a BEAST k-pop fiúzenekart ábrázolta. És akkor leesett valami.

Nem tudom ki emlékszik a strandos írásomra, de ott kifelejtettem egy jelenetet. A strandolásunk közepén megjelent egy csupa fura hajú sráccsapat. Az egyiknek lila frizurája volt a másiknak… á nem sorolom, mert kit érdekel. A k-pop témában engem a fiúcsapatok nem érdekelnek. Persze találgattuk, hogy ezek itteni celebek lehetnek-e. Big Bang? Nem dehogy, nem úgy néznek ki – mondta Melinda… A srácok egyébként elég nagy feltűnést keltettek, mert valami idióta játékot játszottak: aki veszített annak a medence szélén be kellett mutatnia valami rövid táncot. Kissé zavaró volt az egész, de aztán már nem is figyeltünk.

Visszatérve a mai magazinra. Megláttuk a fenti magazint és összeállt a kép: „egy medencében fürödtünk a BEAST tagjaival!” Na ilyen kicsi a világ. Jó számomra ez nem nagy ügy, mert ilyen mákom nem lesz mondjuk a 2NE1-al, de akkor is… érdekességnek jó kis történet. :)

Hogy a cikket stílusosan zárjam le itt van két klip a srácoktól.

BEAST – Shock

és a legújabb szerzemény: BEAST – Midnight Sun

Köszönet a @B2stI twitter fiók üzemeltetőjének. :)

12 Responses to Egy medencében a BEAST tagjaival

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük