browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gyere és nyerj Super Junior CD-t

Posted by on 2013-06-29

SJ-CD1Egy olvasótól / baráttól a minap kaptam egy Super Junior CD-t, mégpedig azzal a céllal, hogy cselekedjek a legjobb belátásom szerint. Nos én úgy döntöttem, hogy a blog olvasói között szeretném kisorsolni a CD-t. Többen kérdeztétek, hogy melyik album is ez, nos ha jól látom, akkor a „The First Single U” lemezről beszélünk.

Mindig nagyon nehéz egy nyereményjáték megszervezése, mert egyrészt már kifogytam az ötletekből (vagy csupán másra fókuszálok most…), vagy egyszerűen nem akarom túlkomplikálni az egészet.

SJ-CD2

SJ-CD3

SJ-CD4

SJ-CD5

Igazság szerint most mivel ez egy k-pop csapat, azt szeretném megtudni tőletek, hogy kinek milyen volt az első találkozása a k-pop-al. Gondolom csak olyan fog hozzászólni, akit tényleg érdekel ez a zene és nem csak poénból szól hozzá, ezért minden hozzászólót aki értelmesen elmondja a történetét beteszek egy képzeletbeli kalapba, és közülük sorsolok. A lemezt postázom majd, ezen sem kell aggódni. Határidő legyen mondjuk július 4. csütörtök.

54 Responses to Gyere és nyerj Super Junior CD-t