browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

T-ara – Day by Day – a koreai Mad Max

Posted by on 2012-07-03

Talán a 2012-es év legjobban várt zenei videója a T-ara kpop lánycsapat Day by Day című száma. Nem is a zene miatt, hanem a látvány miatt várta mindenki a klipet, ami egy 20 perces sci-fi-nek volt beharangozva. Ha jól értem akkor a mostani videó is csak az egész történet első fele, mert ez 10 perc film, és 5 perc werkfilm (utóbbi jobban érdekelt, mert én is ilyen kardozásos dolgot tanulok itt Koreában). A kardozásnál maradva, elég sok bakit elkövetnek a film alatt a csajok, főleg a vörös szereplő kardozása a legbénább, de megbocsátom neki. :)

A látvány tényleg ott van a szeren és a szám refrénje is szerintem  a fülemben fog zúgni egész nap (megyek is az iTunes-ra megkeresem), ettől függetlenül nem jön be ez a gyilkolászós-kivégzős stílus nekem a filmeken sem. A Mad Max jó film, volt de Az út c. film óta inkább valahogy nem vágyom erre a világképre (amely tudom szerintetek őrültség tőlem, de bekövetkezhet).

Na aki szereti az ázsiai csajokat (ki nem?) és a kardozós, motoros látványos filmeket, az kísérje figyelemmel a T-ara legújabb történetét. Megjegyzem a 2NE1 New Evolution első száma pár napon belül debütál. ;-)

Na zárszóként: jó úgy eladni egy zenét, hogy történetbe ágyazzuk az egészet. A LOEN Entertainment ehhez pedig jól ért. Emlékezzünk T-ara(티아라) Lovey-Dovey című számára.

14 Responses to T-ara – Day by Day – a koreai Mad Max

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük