browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Korea Fighting!

Posted by on 2012-08-08

Ugyebár zajlik az Olimpia, amit szégyen a pofámra én nem követek. Mondjuk elég felmennem a Facebookra és mindenből naprakész vagyok, mert magyar nemzeti hobbi lett az eredmények Facebookra posztolása. :) Amit testközelben látok, hogy itt Koreában nagy a nemzeti-sport öntudat, a „Korea Fighting!” szinte mindenhol megjelenik.

A legjobb példa erre a Lotteria (amely a nevével ellentétben nem lottóról szól, inkább egy gyorsétterem hálózat), amely a koreai McDonald’s (helyi ízek kicsit amerikai stílusban tálalva). Nos ezek éttermei (fura, étteremnek hívni egy meki szerű helyet bennem vegyes érzelmeket kelt) tele vannak ilyen és amolyan „hajrá Korea, kitartás!”, stb. feliratokkal. Még a poháron is ez van, a helyek díszítéseiről nem is beszélve.

Ha már PSY akkor ő is írt egy dalt és készített egy zenés videót a koreai olimpiai válogatottnak. A helyszín a Kyungbokgung palota.

PSY – Korea

Egy szöuli Lotteria

15 Responses to Korea Fighting!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük