browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Szolgálati közlemény! Jeju-do

Posted by on 2012-08-09

Holnap ilyenkor már Jeju-n leszünk, mert szöuli idő szerint holnap 10:40-kor a Jeju Air-el Dél-Korea állítólag legszebb természeti adottságaival megáldott szigetére repülünk. A fő cél a nemzetközileg is remélt figyelem felkeltése, hiszen 200 ezer meghajlás „fog történni” tiltakozásképp a világban zajló szexrabszolgaság ellen. Írás itt: 200.000 meghajlás – te bevállalnád? Addig persze még sok teendő van, amiről bővebben én sem tudok semmit, mert a program csak a szigeten derül ki. Elvileg 1.100 meghajlás az enyém feküldj-kelj üzemmódban. Szorítsatok! :)

A csapat már lement a tegnapi nap folyamán és a fotóikat nézegetve irtó sok ember lesz jelen. A legtöbben persze a 13-án megrendezett eseményre jönnek.


Nagyobb térképre váltás

Az internetes jelenlétem szerintem korlátozott lesz, bár állítólag ott is van AIYa kávézó wifi eléréssel, de nem bízom magam a véletlenre: előre beidőzítettem 6 napra előre a cikkeket. :-) Azon voltam, hogy érdekes témák kerüljenek terítékre. A legtöbb cikk reggel 8-9 körül fog kikerülni a netre. Azt, hogy reagálok is a hozzászólásokra időben, nem tudom megígérni.

Ettől függetlenül viszont ott van a FacebookTwitter és Instagram csatornám is, amin igyekszem majd aktívabban kommunikálni. Aki úgy érzi, hogy érdekes lehet mi is zajlik épp Jeju-do-n az kövessen be:

Facebook: facebook.com/varaljay

Twitter: twitter.com/GabrielVaraljay

Instagram: @gabrielvaraljay

Pinterest: pinterest.com/gabrielvaraljay

Egyéb közlemény, hogy egyes kérésekre reagálva felvettem a szuvenír repertoárba a hanbokos könyvjelzőket is. Akit érdekel az egy pizza áráért ezt is megkaphatja! :-)

Ha meghívsz egy pizzára (1000 forint), akkor neked vagy a barátodnak / barátnődnek postázok egy tradicionális koreai stílusú könyvjelzőt. Minden támogatásért hálás vagyok!

1000 Ft + 134 Ft Paypal költség

Kattints a fenti gombra a könyvjelzőért, vagy utalj 1000 forintot az alábbi bankszámlaszámra!

Váraljay Gabriel: CIB Bank – 10700787-39043906-51100005

Közleményként azt az e-mail címet írd be, amelyről a postai címet fogod küldeni  nekem (erre a mailcímre: info(kukac)varaljay.com).

(A változó kínálat miatt a könyvjelzők díszítését, színét, csomagolását stb. nem lehetséges kiválasztani, de én azon leszek, hogy a postázott termék szép és jó minőségű legyen és elnyerje a tetszésed!)

További részletek a Rendelj koreai szuvenírt! oldalon.

One Response to Szolgálati közlemény! Jeju-do

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük