browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Farmervásárlás koreai webshopból

Posted by on 2012-11-09

Egyre jobban vagyok, ma ráadásul szabadnapom is volt, ami lelkileg is jó kis tuning egy betegen dolgozó embernek. Már egy ideje kínlódom a nagyon kinőtt farmeremmel. Ezzel szoktam is poénkodni, hogy olyan vagyok mint egy csőlakó. Szerencsére a hosszú pulcsi és a kabát eltakarja az övvel leszorított fogyott csípőre (komolyan olyan csontokat érzek, amikre nem emlékezem a múltból, hogy léteztek volna) rákötözött farmert. :)

Nem vagyok nagy vásárló, de nem is találtam megfelelő helyet (pluszban zavar az eladók nyomulása is, ahogy ajánlanak dolgokat, amelyek nem is tetszenek, stb.), de aztán így jött az ötlet, hogy segítséget kérjek a kávézó menedzserétől (főnök). A menedzserről kiderült, hogy nagy netes vásárló és egy-egy ilyen boltban VIP tagsága is van. Ezen persze jókat nevettünk, mert 1-2 hónapja próbálom kitalálni mi is a hobbija a srácnak, erre kiderül, hogy shopaholic a csávó, sőt ennek is a netes válfaját űzi. :) Azt persze tegyük hozzá, hogy Alien Registration Card nélkül Koreában senki sem vagy, tehát rendelni sem tudsz a netről…

Lényeg, hogy kaptam egy weboldalt és jöhetett az, ami azért nem minden férfinek egyértelmű. Nembaj, ezek is új tapasztalatok. Jött a mérőszalag és a jegyzetelés. Az igazat megvallva én épp azt szeretem a netes vásárlásban, amit mások nem: ez pedig a kockázat. Kockázat, hogy nem lesz jó… de miért ne lenne jó, ha mindent lemérünk?

A méretünket egyébként úgy kapjuk meg, hogy a belső combunk végződésétől egészen a sarkunkig lemérjük magunkat és ezt átszámoljuk colban. Lásd az ábra 4-es jelölését ITT. Így jönnek ki a 30, 32, 34, stb. nadrág méretek. Esküszöm ha ezt nem tudom hülyén halok meg, pedig szerintem ez minden nőnek világos, nem? :) Lényeg, hogy az ázsiai és az európai méret számolások megegyeznek (köszönet Peti barátomnak az infóért), így nincs mitől tartani. Persze azért volt egy kis aggodalom a testarányok miatt. Az ázsiaiak nagy része vékony (gondolnánk), amivel én már nem teljesen értek egyet, mert itt is láttam már olyan kövér lányokat, hogy olyan karjuk volt, hogy a combom elszégyellte magát a látványtól (és akkor az ő combjaikat még nem is említettem). Ugyanez a sokféleség a férfiaknál is fennáll, tehát…

De, szerencsére volt egy jó kis segédlet a webshopon, aminek hála minden világos lett. A fenti táblázat szavait már csak ki kellett szótárazni, a többi már ment magától. Ezekkel a méretekkel lehet biztosra menni egy-egy farmer típusnál. Innentől kezdve viszont már nincs több kérdésem. Olyan mintha egy új szakmát tanultam volna. :-)

13 Responses to Farmervásárlás koreai webshopból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük