browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hideg van! Miért nem megy a blog?

Posted by on 2012-11-08

Igen, sajnos továbbra sem vagyok jól. A megfázás kicsit komolyabb lett és főleg éjszaka vagyok a legrosszabbul, így reggelre még fáradtabb vagyok. Napközben meg kávézó és sűrű teaivás. Senkinek nem kívánom ezt. Az egész végeredménye viszont az, hogy estére alig várom, hogy hazaérjek és aludhassak és ilyenkor nincs már kreativitás, sem türelem.

Nagyon sok e-mailt, üzenetet kaptam, hogy most akkor mi is történt. Miért áll a blog? stb. Megmaradok, de még egy kis türelem és újraindítok mindent… ígérem. Addig is gyűlnek a témák, mert olyan dolgokat tudtam meg ismét, hogy szerintem mindenkinek tetszeni fognak ezek az infók. :)

Ez az írás a legfeleslegesebb szerintem, de ha már itt tartunk, akkor megjegyezném, hogy a szótárak végre postára kerültek. Van egy postán kapható doboz, amely olyant mintha a két könyvre találták volna ki. Tökéletesek a méretei. Ebben adtuk fel a szótárakat.

A koreai őszt (mi lesz télen?) nem kívánom senkinek. Depressziós, szürke, nem találok szavakat. :) Van ahol azt olvastam, hogy sok narancsot kell enni és narancslét inni, de módjával, mert aztán meg asztmatikus rohamai lehetnek az embernek. Itt jegyezném meg, hogy  tesztelt 3 fajta helyi gyógyszer nagyon nem jött be az én bajomra. Mivel folyamatosan köhögési rohamaim vannak, rá kellett jönnöm, hogy a meleg az ami megnyugtatja a szervezetemet. Koreában a kisboltokban a hűtött italok mellett főleg a kasszánál vannak melegített italok is. Ilyen például a képen látható mézes víz ital. Igen elsőre undorító, de nagyon hatásos, mert abbamarad a köhögésem tőle (20 percre). Lehet kéne 1 nap szauna és elmúlna minden.

Mostanában ez a szám terjeng az éterben és mivel nem találtam klipet hozzá, marad egy élő fellépés. A téma pont találó: Hideg! :-)

9 Responses to Hideg van! Miért nem megy a blog?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük