browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Így kell hype-ot generálni – Lee Seung Chul – My Love

Posted by on 2013-08-01

Lee Seung Chul - My Love album borítóképMa egy lehet nyálas témával jövök, de ígérem később folytatom majd a saját gondolataimat is. Azért kell írnom erről a videóról, mert egyrészt az alap gondolat szerintem zseniális, másrészt most a csapból is ez folyik itt Koreában (minden kávézóban és boltban).

Hype-ot generálni nem egyszerű. Nehéz a tömegek fejével gondolkodni, hiszen ki tudja előre mi sül el úgy, hogy felkapja a közönség és közismert lesz. Ezt maga PSY sem tudta, 1 évvel ezelőtt…

Lee Seung Chul (ismerős nekem ez a fazon, csak nem tudom hova tenni még) és csapata gondolt egyet és meghirdetett egy kampányt, amelybe olyan férfiak romantikus szerelmi történeteit várták, akik meg akarják kérni menyasszonyuk kezét. Nyilván sokan jelentkeztek a felhívásra és ez már egy kritikus tömeget megmozgató dolog volt. A legjobb (legszebb?) történet nyertese kapott is egy megrendezett flashmob szerű lánykérést. Mindezt emberünk egy zenei videóban rögzítette, amiért most mindenki odavan és vissza.

Bejött a dolog és terjed mint a futótűz. Csak gratulálni tudok! Itt a videó:

Hogy tetszett a videó? Minden vélemény érdekel!

Ha tetszett lájkold, vagy oszd meg a közösségi oldalakon!

9 Responses to Így kell hype-ot generálni – Lee Seung Chul – My Love

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük