browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kim Tae Woo – a koreai „Caramel”

Posted by on 2012-08-11

Nike Women’s Race Seoul 7K ingyenes koncert kapcsán az első akit élőben hallottam az Kim Tae Woo volt. Koreáról mindenkinek a k-pop jut eszébe, pedig vannak is más zenei stílust képviselő előadók is. Itt van például ez a 31 éves pali, akit hallgatva azon az estén én folyamatosan libabőrös voltam. Mozgásra és hangfekvésre is Caramel stílust idéz, viszont kicsit jobb a hangja.

Tae Woo Koreában főleg a sorozatokhoz kapcsolódó dalaival lett híres. 1999-ben a JYP Entertainment-el szerződött, majd 2002-ben átment a Soul Shop Entertainment szárnyai alá.

A napokban ér véget a Gentleman’s Dignity (Férfiúi büszkeség?) című 20 részes sorozat, ami hiszitek vagy sem életem első doramája. Én inkább koreai filmeket szoktam nézni, mert a sorozatok függősségét nem nagyon szeretem. Ezt is Kim Haneul miatt kezdtem el nézni, de annyira jó poénok vannak minden részben, hogy az egyik kedvencem lett. :) A koreai kultúrából elég sok mindent meg lehet tanulni ezekből a sorozatokból, bár néha kissé elferdített képet kapunk. Ezért is jó kijönni és megtapasztalni saját szemmel a dolgokat. Minden esetre számomra nagy öröm az is, hogy már egy-egy szókapcsolat, mondat tökéletesen érthető számomra és ilyenkor sokkolva érzem magam (Értem! Értem amit beszélnek!”). :)

A High High-nak nincs hivatalos zenei videója, ezért egy rajongó által megszerkesztett videót tudok csak mutatni (részletek a sorozatból – imádom Kim Haneul naiv fejét). :)

Az epic szám Tae Woo-tól viszont a Love Rain sorozathoz kapcsolódik. Ezt mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa / nézze meg. Szerintem iszonyat jó hangja van a srácnak!

One Response to Kim Tae Woo – a koreai „Caramel”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük