browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

K-pop idol marketing

Posted by on 2012-03-24

A k-pop (azaz a koreai popszár) idolokról már említettem valamit. Épp ma vacsora közben került a kezembe egy E-vitamin táplálékkiegészítő, amin a Girls’ Generation csapat Tiffany-ja mosolyog. Vicces, de ez kőkemény marketing. Sztárokkal mindent el lehet adni. A Girls’ Generation mellesleg Korea első számú k-pop csapata. Itt nagyon sokan megvesznek értük, még ha nem is mindenki ismeri őket. Ami érdekes, hogy nincs az a hatás, hogy “húúúú de nem hiteles ez az egész”. Lehet mi magyarok kritikusabbak vagyunk, vagy nem tudom… Nyitottabb a szemünk (hehe, nem szó szerint gondolom), vagy tényleg a legtöbb reklám hülyén sül el Magyarországon. A fene se tudja. Itt egy fotó a termékről és a csajok 2 videoklipje (9-en vannak és nem bírom megérteni, ez mitől hatékony, mert a YouTube tele van a bakis videóikkal, amikor egymást kaszálják el a színpadi mozgás közben). Nembaj én szeretem őket.

Ez a klip anno nagyot ütött, látványilag se semmi:

ez pedig egy régebbi klipjük – ez is pl. egy mobil reklámja:

7 Responses to K-pop idol marketing

 1. Timi

  Amúgy az is rossz abban h ilyen sokan vannak ,h nem tudom megjegyezni a nevüket>__<) De már felismerem Sunny-t , Taeyeon-t , és Yuri-t xd (Y)

  • Váraljay Gabriel

   Jessica, meg Tiffany, ez így nekem is megy, de arcra, hogy melyik-melyik az nekem sem megy :-) Az elején a 2NE1-t sem tudtam, most meg már hang alapján megmondom ki énekel. :-))

 2. Vorg

  döbbenetes. nem találok szavakat :)

 3. cyrus

  Kíváncsi leszek, hogy milyen kpop idol termékeket találsz még (a legszélsőségesebbekre kifejezetten kíváncsi lennék).

  Szerintem nem baj, hogy hibáznak, ugye csak az nem hibázik, aki nem dolgozik ;) vagy nem csinál semmit. Így legalább érezhetőbben “emberibb”nek vannak beállitva, vagy csak én látom így?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.