browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Koreai billentyűzet matrica

Posted by on 2012-04-19

Már egy ideje kitaláltam, hogy nekem kell koreai azaz hangul billentyűzet matrica. Az egész gondolatot a TalkToMeInKorean.com csapata hoztam meg a következő matricával: katt.

Na ez nálam a kell kategória volt, csak egy probléma volt az egésszel, hogy a világítós billentyűzettel nem nagyon kompatibilis a dolog. Sötétben tehát nem nagyon fog világítani a hangul leosztás, hiába kapcsolom át a rendszert koreai billentyűzetre…

Erre sajnos nincs megoldás, de nappal vagyis külső fénynél a matrica is remekül szolgál, míg meg nem jegyzem a leosztást (ez még messze van). :-)

Az 5 dollárt kicsit sokalltam egy ilyen kis vacakért, és a postai kiszállítás irtó nehézkes és felesleges ha már itt vagyok az országban. El is felejtettem a dolgot mire tegnap reggel bementünk joghurtért egy FamilyMart-ba (itt ez a helyi sarki CBA) és ott meg nem láttam a színes matricákat. Kicsit lányos (de nem érdekel), viszont mindkettőnknek elég betűt tartalmazó fóliát kaptunk valami 2000 won összegért (400 HUF). Öröm és boldogság van. Egy lépéssel közelebb vagyok a mindennapi használat felé. :-)

Ha kell valakinek ilyen, csak jelezze. Szívesen feladom postán.

20 Responses to Koreai billentyűzet matrica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük