browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rooftop Prince forgatás az AIYa kávézóban

Posted by on 2012-05-08

Úgy érzem kell egy kis „update” a Rooftop Prince koreai sorozat forgatása kapcsán. Egyrészt felmalmozódott a „kollégáim” oldaláról pár fotó, másrészt elkészült a kávézó elé a reklám (azt hiszembannernek hívják ezt is), amely azt hivatott hirdetni, hogy „ittámegyhíresdoramaforgatásavoltéshateisrajongóvagyakkorittenkellkávéznodeezértgyerebeizibe” :-) Ezekről a reklámokról már írtam. Iszonyat sok helyen van kinn hasonló. Sok helyen persze főleg a helyi TV csatornák ismeretterjesztő műsoraiból vannak részletek. Tudjátok, amikor kimegy a stáb és megkérdezi a helyi szakácsot, hogy hol is tanult és miként készíti ezt a kimcsit ilyen finomra. „Árulja már el kedves Kim úr.” stb.

A vendéglátó egységek szeretik ezt a fajta reklámot, melynek hatékonyságáról nem tudok nyilatkozni. Szerintem egy kávézó esetében nem valószínű, hogy működik, de ettől függetlenül jópofa az egész „szokás”.

Na szóval érdekes érzés lesz (már ha valaki lenne szíves jelezni nekem, hogy mikor és hol tudom letölteni az itt forgatott részt) látni az általam elég gyakran látogatott AIYa kávézót. Még az Aiya nevezetű papagáj is ott van a jelenetben, akiről annyit érdemes tudni, hogy hallgat a saját nevére.

Itt a részletek a forgatásról:

20 Responses to Rooftop Prince forgatás az AIYa kávézóban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük