browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Legyen tiéd a könyv! Menekülés a 14-es táborból

Posted by on 2013-04-21

Menek__l__s_a_14_5107e6624c6f9

Végre elolvastam Blaine Harden Menekülés a 14-es táborból – Észak-Koreából a szabadságba című könyvét. Gondoltam írok egy kis ajánlót, de szerintem ez egy felesleges lépés lenne. Inkább el kellene olvasnia az embernek.

Ahány ember, annyi vélemény. A koncentrációs tábor kínjain kívül, egyébként a legnagyobb kín számomra az a felismerés volt, hogy egy közvélemény kutatás szerint a dél-koreaiaik 97%-t hidegen hagyja az északon uralkodó helyzet…

A könyvet hárman olvastuk el és arra gondoltam, hogy mivel én nem szeretek tárgyakat tárolni (ezért is igyekszem többet olvasni, hogy fogyjon már le a könyvespolcom), hirdetek egy játékot. Annak adom oda a könyvet, aki hozzászólásként (itt a blogon – a Facebookra írt hozzászólások nem játszanak) 2013. május 1.-ig meggyőz arról, hogy miért kell neki elolvasnia.

A kérdés tehát: Miért ajándékozzam oda neked ezt a könyvet?

Figyelem: A hozzászólások csak akkor jelennek meg az oldalon, ha én jóváhagytam őket. Túl sok SPAM-et kap az oldal mostanában, ezért szigorítanom kellett a szabályokon.

Az indulóknak nyilván kreatív írásokat kell benyújtaniuk. Kíváncsi vagyok az írásokra. :) Az írások elbírálásában részt veszek, de a környezetemben több ember véleményét is kikérem. Főleg olyanokét, akik nem ismerik a pályázók neve mögötti személyeket.

Nos, akkor hajrá! Május 1. és lezárom a játékot és postázom a könyvet. ;-)

19 Responses to Legyen tiéd a könyv! Menekülés a 14-es táborból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük