browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Villámlátogatás az YG Enertainment épületénél

Posted by on 2012-04-29

Az, hogy 2NE1 rajongó vagyok nem titok. Ok, kpop és oké, hogy 38 leszek, de nem érdekel. :-) Tetszik amit ez a 4 kerge csaj leművel. Az YG Entertainment a menedzseri és produceri iroda, ami alá tartoznak még több zenekarral együtt (Big Bang fiúzenekar, stb.).

Mit tesz egy magamfajta rajongó ha eljut Szöulba? Naná, hogy rákeres a címre és odamegy. Az épületet mint kiderült elsőre megtaláltuk, de annyira egyszerű volt, hogy nem hittük el, hogy ott vagyunk, szóval wifi-re vadászva és a Google térképet bújva azért csak kerültünk egy 2 km-es kört.


Nagyobb térképre váltás

Ott az a tetőterasz ahol a Nolza DVD menüjének a jeleneteit forgatták. Részletek és videó a cikk végén lévő linkre kattintva. Érdekes látni élőben. :) Kicsi a világ én mondom!

Elgyötörve, de mégis az eredetileg tippelt épület volt az „YG Building”. Ismerősnek kellett volna lennie, mert a garázsban márkás kocsik álltak, a külső parkolóban pedig olyan kisbuszok, amelyekkel a csajokat szokták a fellépésekre szállítani.

ez a kép már kifele menekülő üzemmódban készült :)

Persze én bátor a telót bekészítve bemerészkedtem az udvarba, hogy lefotózzam legalább a bejáratot. Mivel szombat volt nyugi volt mindenhol, de az idős biztonsági ember azért csak kiszúrt és már meg is indult felém tellegetve a kezével (ami egyértelműen nem azt jelezte, hogy jaj dejó, hogy itt egy magyar rajongó, gyere felkísérlek és behívjuk a lányokat egy 2NE1.hu interjúra ok?) :-D Szóval nyomtam egy (mint később kiderült homályos fotót) a főbejáratról és elhúztam a csíkot, persze fülig érő szájjal. :-)

Érdekes dolog ez a rajongás. Szándékomban sem volt többet tenni. Persze vannak őrült rajongók, de akkor is gondoljunk bele. Mit is akar a kiadó / menedzser? Vedd meg a lemezt, menj el a koncertre, de ennyi. Ne akarj látni senkit, ne akarj találkozni senkivel, ez kemény üzlet. Nem a rajongásért történik semmi, hanem a bevételért. Ez a valóság. Mint említettem, nem is akarok én semmi, de a realitás attól még negatív szájízt hagy az emberben. Mellesleg CL (a 2NE1 vezetője) pénteken nem is messze tőlünk volt egy divatbemutatón, de mivel én nem követem a csajokat a me2day „koreai Twittwer” oldalon, ezért nem voltam naprakész. CL elég ritkán használja a me2day-t. Mi pedig elvileg az említett hely mellett mentünk el aznap, szóval mérgemben este regisztráltam is a me2day-re, leszedtem az appot a telóra és be is követtem a csajokat. A rendszer automatikusan vissza is igazolt barátként (lásd fotó). :D

Alulról felfelé: Dara, CL, Bom, Minzy ;-)

Eddig sikerült bejutni ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Hülye vagyok? Igen!!!!! ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

Fotók és további részletek itt: 2ne1.hu/vegre-eljutottunk-yg-building

8 Responses to Villámlátogatás az YG Enertainment épületénél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük