browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hideg van! Miért nem megy a blog?

Posted by on 2012-11-08

Igen, sajnos továbbra sem vagyok jól. A megfázás kicsit komolyabb lett és főleg éjszaka vagyok a legrosszabbul, így reggelre még fáradtabb vagyok. Napközben meg kávézó és sűrű teaivás. Senkinek nem kívánom ezt. Az egész végeredménye viszont az, hogy estére alig várom, hogy hazaérjek és aludhassak és ilyenkor nincs már kreativitás, sem türelem.

Nagyon sok e-mailt, üzenetet kaptam, hogy most akkor mi is történt. Miért áll a blog? stb. Megmaradok, de még egy kis türelem és újraindítok mindent… ígérem. Addig is gyűlnek a témák, mert olyan dolgokat tudtam meg ismét, hogy szerintem mindenkinek tetszeni fognak ezek az infók. :)

Ez az írás a legfeleslegesebb szerintem, de ha már itt tartunk, akkor megjegyezném, hogy a szótárak végre postára kerültek. Van egy postán kapható doboz, amely olyant mintha a két könyvre találták volna ki. Tökéletesek a méretei. Ebben adtuk fel a szótárakat.

A koreai őszt (mi lesz télen?) nem kívánom senkinek. Depressziós, szürke, nem találok szavakat. :) Van ahol azt olvastam, hogy sok narancsot kell enni és narancslét inni, de módjával, mert aztán meg asztmatikus rohamai lehetnek az embernek. Itt jegyezném meg, hogy  tesztelt 3 fajta helyi gyógyszer nagyon nem jött be az én bajomra. Mivel folyamatosan köhögési rohamaim vannak, rá kellett jönnöm, hogy a meleg az ami megnyugtatja a szervezetemet. Koreában a kisboltokban a hűtött italok mellett főleg a kasszánál vannak melegített italok is. Ilyen például a képen látható mézes víz ital. Igen elsőre undorító, de nagyon hatásos, mert abbamarad a köhögésem tőle (20 percre). Lehet kéne 1 nap szauna és elmúlna minden.

Mostanában ez a szám terjeng az éterben és mivel nem találtam klipet hozzá, marad egy élő fellépés. A téma pont találó: Hideg! :-)

9 Responses to Hideg van! Miért nem megy a blog?

 1. Ani

  Szia Gabriel! Remélem hamar meggyógyulsz! Nagyon kedves tőled hogy még ilyen állapotban is szakítottál rá időt hogy írj ,és én türelmesen várom a folytatást :) az epik számot is köszi,mostanában az egyik kedvencem^^ jó egészséget Neked és minden jót Nektek odakint :)

 2. Tóthné Fehér Mária

  Őszintén kívánok mihamarabbi gyógyulást és nem csak a blog miatt !

 3. Csikós Gábor

  Orvos látott már? Ez most nem rossz ízű poénkodás akar lenni, van pár dolog amit lábon ki lehet hordani és van sok, amit szintén, de maradandó károkkal. Momentán a szervezeted a betegséggel küzd, oda megy minden energia, pirula ellenes vagyok, de van, amikor be kell segíteni a (szak)szervezetednek. Teljes labor-vérképpel kezdődik a dolog. Nem vagyok orvos, csak egy hipochonder, gyakorlott változatban. Aztán nehogy a pszichéd döntsön le, mert azt nem mutatják ki a műszerek és csak kevesen hiszik el neked. Szóval gyógyulj meg rapid módon, már a blogolás miatt is erősnek kell lenned:))

 4. Gyémánt Tímea

  Gyógyulást!!!Munka mellett nem lehet könnyű..tudom ilyenek a köhögési rohamok..nekem is voltak..borzasztó….de kitartás…..

 5. Ani Áhel

  Kívánom,, hogy minél hamarabb megtaláld a hatásos gyógyszert és gyógyulj meg gyorsan!!! Szürke, rosszkedvű időben a betegség halmozottan elviselhetetlenebb. Tehát gyógyulás!! ( Egyáltalán nincs idő a szaunára? az tényleg sokat segítene!!)

 6. Maria

  Kaedves Gábriel!
  Az orvos nem rossz ötlet(már ha van beteg biztosításod), de minden képp pihenj amennyit csak tudsz. A blog irásánál sokkal fontosabb az egészséged visszanyerése!
  Mielőbbi gyógyulást!

 7. Robi

  Száraz a köhögésed van ami ha egyszer rádjön alig bírod abbahagyni? Ami teljesen lefárszt és nem tudsz pihenni?
  Hülyeségnek tűnhet de ha “csak ennyi” akkor mindig igyál vizet amikor rádjön és 1-2 napon belül jobban leszel. Elég pár korty, éppen csak hogy megnedvesedjen a torkod és megnyugtassa a begyulladt torkodat. Régen én is próbáltam mézet, utifüvet, sok mindent de ez a leghatásosabb. Pár korty víz ami lecsillapítja a rohamotm hidratál, beindítja és kitakarítja a vesédet (sok gyógytea is ezt teszi egyébként). Az elmaradozó köhögési rohamok helyett pedig pihenhetsz végre és felerősödsz. A többi jön magától.
  Gyógyulj meg Gabriel barátom!

 8. Váraljay Gabriel

  Köszönöm mindenkinek! Már látom a fényt. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük