browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

EXO – Mama – az új k-pop őrület

Posted by on 2012-04-05

A legújabb k-pop őrület itt Koreában most az EXO nevezetű fiúcsapat, pontosabban a Mama című számuk. Érdekesek a latin betétek (Enigma / Era / Gregorian feeling néha). Videoklip még nincs, mindenki az élő fellépés videóját pörgeti körbe-körbe.

5 Responses to EXO – Mama – az új k-pop őrület

 1. Dana

  Rémes, mennyire lemaradtam, a legelső posztban még olvasom a merengéseidet, most meg már Koreában vagy! (Köszönöm Phie-nek, hogy szólt.) Még jó, hogy itt már tavaszi szünet fíling van a könyvtárban, volt időm végigolvasni a blogodat. Hadd mondjam el, hogy borzasztóan örülök, hogy Koreában vagy és annyira remek blogod van, hogy az csoda! Alig bírok betelni vele! Majd írj arról, hogy megy a nyelvtanulás, milyen nyelvi érdekességekkel találkozol, miket tanulsz! Imádom a felirat- és szórólapfotóidat! És a palota képei pompásak, pont olyan részleteket fotózol, amiket más nem és nagyon érdekes dolgokat mutatsz meg. Az is állat jó ötlet, hogy mindenhez odaírod a magyar forintértéket is.
  Gabiel, érezd magad Koreában nagyon jól és írj mindenről továbbra is, nagyon jó olvasni Téged!

  • Váraljay Gabriel

   Köszönöm, igyekszem. Most 3 napig nem leszek, mert megyünk a hegyekbe, de beidőzítettem azért pár dolgot. Igaz rövideket. :-) Nyelvtanulásról jókat nem tudok mondani, a nagyobb tudást a TalkToMeInKorean adja, hidd el. Azt hittem sokat tesz ha itt vagyok, de annyira nem is. Ok, azért az ember megjegyez dolgokat, de… Na majd kifejtem. :-) Köszi a jókívánságokat.

 2. LauhCsajszííí

  Áááá..*-* EXO.<3 itthon is ez megy.^^ de jó neked.:DD

  • Váraljay Gabriel

   Attól, hogy itt vagyok még nem ér több k-pop inger. TV-t nem nézek, igaz az utcán a boltokból néha hallok valami ismerős dallamot.

 3. Zsike

  Azóta már klip is van :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük