browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Aeroflot, Airbus A330-300, repülés (videók)

Posted by on 2012-11-24

Ahogy már az előző írásban ígértem, most következzenek a videók a fel- és leszállásról. Nagy élmény, amikor  bekapcsolják a kamerákat és nyomon lehet követni a repülés igazából legizgalmasabb részeit. Maga a repülés ilyen szempontból unalmas, bár volt már nagyon jó pillanat, amit Melinda el tudott kapni.

Ez itt a felszállásnál felvett két kamera kép:

Ez szerintem a legjobban sikerült videó. Nagyon szép látvány volt a hosszú naplemente és az is, amikor alábuktunk a felhők formálta tejszínhabban. :)

Az alábbi leszállásos videó nem épp a legjobb minőség, de jó volt ezt is nyomon követni, ráadásul hallható az utasok tapsa is ami a pilótáknak szólt. :) Ez a szokás amúgy az ázsiai, legalábbis a koreai gépeken nem nagyon szokás.

14 Responses to Aeroflot, Airbus A330-300, repülés (videók)

 1. Park Yume

  Korábban írtál már azokról a bizonyos jelekrõl. Nos én mondhatni ezeknek teljes mértékben hiszek, mert nekem mindig bejönnek :D És azok után, hogy a gép egy órát késett én valahogy nem tudtam volna felszállni, mert annak fogtam volna fel, hogy maradnom kell : ) nem tudom, te éreztél- ilyesmit

  • Váraljay Gabriel

   Szoktam ilyet érezni, de most nem. Hazaérve kiderült, hogy édesanyám agyvérzéssel kórházba került, szóval ezért kellett nekem hazajönnöm. Minden persze később lesz világos az ember fejében.

   • Forgószél

    Nagyon jók ezek a videók. Köszi a feltöltést. Nekem, még soha nem jutott eszembe, hogy videózzam a fel- és leszállásokat:)

    Szerintem, az embernek hallgatnia kell a megérzéseire. Mindig mindennek oka van, mégha nem is tudjuk, nem is látjuk elsőre ezeket az okokat. És persze, sokszor nehéz is elfogadni azt, ami történik; főleg, hogy majd csak később nyer értelmet minden.

    Édesanyádnak jobbulást. Biztosan minden rendben lesz és maradéktalanul felgyógyul az agyvérzésből.

 2. Park Yume

  oh értem.. Ezesetben jobbulást kívánok és kitartás! Talán most tényleg kell egy kis “fighting” :)

 3. Yola

  Jobbulást anyukádnak.

 4. Maria

  Édesanyádnak mielőbbi gyógyulást és teljes felépülést kívánok!

 5. Váraljay Gabriel

  Köszönöm mindenkinek!

 6. Vivien

  Kedves Gábriel!

  Rendszeres olvasója vagyok blogodnak.
  Nagyon tetszenek a feltöltött videók, melyek a repülőgépen készültek.
  Márciusban lehet, hogy munkaügyben Shanghaiba kell utaznom valószínűleg Aeroflot géppel Moszkvai átszállással. Még sosem repültem, így érdeklődnék, hogy milyen hőmérséklet szokott lenni az Aeroflot gép túrista osztályán, ugyanis elég fázós vagyok?!

  Előre is köszi,

  Üdv,

  Vivien

 7. Hank

  Az oldal már megszűnt szerintem.

 8. Váraljay Gabriel

  Szia! Hát a hőmérséklet néha alacsonyabb volt, pedig én nem vagyok az a fázós fajta, de takarót kapsz a személyzettől. Szerintem ne aggódj ezeken a dolgokon, mert lesz megoldás, csak szólnod kell. :-)

 9. Váraljay Gabriel

  Kedves Hank! Az oldal nem szűnt meg, csak nagyon nincs időm. Leadtam az angol tanítást, ami a hétfői (ma) szabadnapomon csináltam, mert úgy éreztem ez már sok. Le kell állnom és átértékelnem a dolgokat, hogy mi a fontos és mi nem. A blog leállása miatt nagyon szomorú vagyok, de folytatni fogom, csak még nem tudom mikor. Addig is rövideket posztolok a Facebook oldalamra, szóval érdemes információk és képek miatt követni engem.

 10. Adam

  Miért mész vissza Magyarországra? És miért örülsz neki ennyire? Mi történt? :(
  Ez így elég hirtelen jött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük