browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Így kell hype-ot generálni – Lee Seung Chul – My Love

Posted by on 2013-08-01

Lee Seung Chul - My Love album borítóképMa egy lehet nyálas témával jövök, de ígérem később folytatom majd a saját gondolataimat is. Azért kell írnom erről a videóról, mert egyrészt az alap gondolat szerintem zseniális, másrészt most a csapból is ez folyik itt Koreában (minden kávézóban és boltban).

Hype-ot generálni nem egyszerű. Nehéz a tömegek fejével gondolkodni, hiszen ki tudja előre mi sül el úgy, hogy felkapja a közönség és közismert lesz. Ezt maga PSY sem tudta, 1 évvel ezelőtt…

Lee Seung Chul (ismerős nekem ez a fazon, csak nem tudom hova tenni még) és csapata gondolt egyet és meghirdetett egy kampányt, amelybe olyan férfiak romantikus szerelmi történeteit várták, akik meg akarják kérni menyasszonyuk kezét. Nyilván sokan jelentkeztek a felhívásra és ez már egy kritikus tömeget megmozgató dolog volt. A legjobb (legszebb?) történet nyertese kapott is egy megrendezett flashmob szerű lánykérést. Mindezt emberünk egy zenei videóban rögzítette, amiért most mindenki odavan és vissza.

Bejött a dolog és terjed mint a futótűz. Csak gratulálni tudok! Itt a videó:

Hogy tetszett a videó? Minden vélemény érdekel!

Ha tetszett lájkold, vagy oszd meg a közösségi oldalakon!

9 Responses to Így kell hype-ot generálni – Lee Seung Chul – My Love

 1. mona

  Kedves Gábriel !
  Mindenekelőtt azt kívánom hogy boldog legyél Koreában !
  A videóról annyit, hogy mint duplán lányos anya és romantikus lelkületű ember egy könnycseppet én is elmorzsoltam, pedig sokszor láttam ilyet, vagyis

  EZ NEM EREDETI ÖTLET ! Amerikai természetesen, itt a videó: youtube.com/watch?v=7F9WZgTgB9E

  Mindenkinek ajánlom !

 2. Ronix

  Már láttam ezt a videót pár hete és nagyon tetszett.
  Az ötlet nem új, az USA-ban már egy jó ideje készítenek ilyen show-kat, de természetesen még nagyobb felhajtással.
  Az igazság az, hogy a koreai változat nekem jobban bejön. :-D

 3. Váraljay Gabriel

  Azt gondoltam, hogy nem új az ötlet és sejtettem az USA-t, csak slágert ilyen témában még nem láttam.

 4. Rika62

  Nyálas…. lehet a nézők egy részének az, de semmiképpen nem az annak a két embernek aki ezt átéli, nekik lehet, hogy az életük egyik legszebb közös emléke, élménye. Az, hogy üzletnek sem rossz, az egy más tészta. Koreában pedig szerintem szokatlan új színfolt, hiszen nem nagyon divat az érzelmek kimutatása mások….. akár a nyilvánosság előtt sem. Akárhogy is van, engem meghatott, és velem együtt még jó néhány százezer embert, így elérte a célját. Érdekességnek sem volt utolsó, köszönet érte Gábriel.

 5. Gyémánt Tímea

  Ki nem örülne egy ilyen lánykérésnek?Romantikus:-)..én meg is könnyeztem rendesen…..

 6. horgász

  Hasonló témájú videót a facebookon már láttam: Nagyon tetszett, mint ez is. Abban a videóban is leánykérés volt. A vőlegény a személyzettel együtt táncolt, majd felolvasott egy szöveget, amit sajnos nem értettem, de nagyon jó lenne tudni, hogy mit tartalmazott! A menyasszony jelölt persze semmiről nem tudott,így nagyon meglepte ez leánykérés/ no persze igent mondott/,

 7. NyesteBrigitta

  Nekem tetszett. Pedig nem vagyok az ilyesmi híve, de ez jó volt. Szívesen részt vennék hasonlóban, mert mókás lehet ilyesmi összeesküvésfélében részt venni. :-)

 8. Napsugár

  Nekem is tetszik a videó, és persze meg is könnyeztem…:) Abban viszont biztos vagyok, hogy a koreai pasik nincsenek oda érte! :D Egyébként is hatalmas elvárásoknak kell megfelelniük a lányokkal szemben, már csak az kellett nekik, hogy most az ő barátnőjük is ilyen eljegyzésért sírjon. De hát nem lehet mindenkinek jót tenni.

  • Váraljay Gabriel

   Régen én is így gondoltam, de azóta találkoztam több olyan emberrel, aki nincs elszállva magától. Típus kérdése ez is, de általánosságban igazad van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük