browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Koreai reklámok

Posted by on 2013-08-12

Koreai Durex reklám részlete.
Néha egy-egy zene miatt a földi halandónak Youtube-ot kell használnia. Így vagyok ezzel én is. Koreában viszont kapom az arcomba a helyi reklámokat, amelyeket kíváncsiságból is, de sokszor végig nézek. Szerintem itt is vannak reklámzabálók (mármint a blogom olvasói között), akiket már csak Korea miatt is érdekelhetnek ezek a videók.

Össze is szedtem egy csokrot a mostanában menők közül. :-)

G-Dragon reklámok:

az egyik kedvencem: Durex Korea reklámok (cuki a csajszi)

romantikus reklám csajoknak (ha valaki tudja ki ez és miben játszik, vagy énekel hozzászólásban várom)

Olleh távközlési reklám (nem a kedvencem de az “odija” azaz hol vagy az vicces):

… és a végére a már említett vizespólós reklám:

Komolyan nem is értem, hogy egy ilyen médiában prűden kommunikáló (zenei videókat, filmeket betiltó) társadalomban mint a koreai, a fenti és a Durex reklámok hogy mehetnek át a szűrőn. :-)

(Ha időközben ezek a videók eltűnnek a Youtube-ról, akkor sajnálom. Én időben jeleztem!) ;-)

Reklámzabáló vagy? Ha nézegetnél még ilyen vagy ehhez hasonló videókat, szólj hozzá itt, vagy a Facebook oldalamon.

7 Responses to Koreai reklámok

 1. Gyémánt Tímea

  Szia. Ő Song Joong Ki játszott pl :A Werewolf Boy,Sungkyunwan Scandal,Nice Guy-ban.:-) ennyit ismerek amiben ő játszott:-)

 2. Áhel Ani

  Szia Gábor! Ő Song Joong Ki,, 1985-ben született és most augusztus 27-én megkezdi a katonai szolgálatát. Én először a Frozen Flower cimű filmben láttam. azután a következő sorozatokban: Sungkyunkwan Scandal (2010, Tree With Deep Roots(2011) Nice Guy( 2012) ez már főszerep, utána gyorsan kijöttek a Wherewolf boy cimű filmmel 2013 elején elég hangos sikere volt, igen nagy nézettséggel !!!

 3. Ceilioa

  A Olleh reklám pedig az “I Summon You Gold” című (még ongoing) sorozatból 2 főszereplő.Először azt hittem ez abból egy részlet,annyira átvették az egészet :) akkor esett le hogy nem,amikor a reklám második felében túl jól kijött egymással az apa-fia páros :D

 4. Váraljay Gabriel

  Na erre jók az olvasók. Olyanokat írtok, amiket meg én nem tudok. :-) Köszönöm!

 5. NyesteBrigitta

  Szeretem a jó reklámokat, de a magyar reklámok zöme csapnivaló. A Durex-reklám nagyon tetszett, ötletes.
  A vizespólósban reklámozott vízhatlanná tevő cucc érdekelne. AKAROK olyat!!!!! :-) A kisfiam mániája, hogy a pulcsija ujjába törli a száját (egyikünk sem csinál ilyet, nem tudom, honnan szedte). Sebaj, gondoltam, jön a nyár, a rövidujjúba nem fogja tudni beletörölni. Hát de! Jó lenne egy ilyen spray, mivel nem tudok beleimádkozni a nyakába egy partedlit (nagy is már hozzá) és nem tudom rávenni a szalvéta használatára. Meg egyébként is nagy találmány, ha harmadennyire jó is, már megéri. :-)

 6. Ildikó

  Song Joong Gi a fiú neve a kávés reklámban.
  Amúgy szeretem olvasni a blogodat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük